Få hjälp från supporten

Har du ett problem eller en fråga är det bara att skicka ett meddelande till oss. Vi svarar så snart som möjligt. Du är också välkommen att ringa oss på 08-572 365 40 eller använda vår FAQ-sida.

Ring oss på +46 (0)8-572 365 40

Vi finns tillgängliga:

Måndag–torsdag 9:00–15:30
Fredag 9:00–15:00
Helg Stängt

Få hjälp av supporten online

Så här gör du:

1. Hämta TeamViewer filen här på sidan.
2. Öppna filen när den laddats ned.
3. Uppge ditt TeamViewer ID och lösenord till vår support.
4. Vår support kan nu se din skärm, och online hjälpen kan börja.

Sä här fungerar det:

Du har nu laddat ned en fil, som gör det möjligt för oss att se din skärm.  På så vis kan vi hjälpa dig med ditt supportärende på bästa möjliga sätt. Du kan när som helst avbryta förbindelsen.