Få hjälp från vår kundservice

Om du har ett problem eller en fråga kan du ansluta dig till extranätet. Vi svarar så snart som möjligt. Under tiden kan du komma åt våra sidor om API, Driftstatus, Release Notes, Produktguider och Videoguider.

Gå till extranätet

Support-ärenden kan också skickas till [email protected]

Ring oss på +46 (0)8-572 365 40

Vi finns tillgängliga helgfria vardagar:

Måndag–torsdag 8:00–17:00
Fredag 8:00–16:00
Helg Stängt

Få hjälp av supporten online

Så här gör du:

1. Hämta TeamViewer filen här på sidan.
2. Öppna filen när den laddats ned.
3. Uppge ditt TeamViewer ID och lösenord till vår support.
4. Vår support kan nu se din skärm, och online hjälpen kan börja.

Sä här fungerar det:

Du har nu laddat ned en fil, som gör det möjligt för oss att se din skärm.  På så vis kan vi hjälpa dig med ditt supportärende på bästa möjliga sätt. Du kan när som helst avbryta förbindelsen.