Kursus for administratorer

Administratorkurset er for dig, der skal være superbruger af systemet og tilrette det efter virksomhedens behov.

Hvad lærer du på kurset?

Du får indsigt i de grundlæggende funktioner i systemet, og hvordan du opsætter og bruger dine data på en systematisk måde. Kurset er en blanding af instruktion og små opgaver, hvor du øver dig i at bruge systemets konfigurationer og tilpasse terminologi, felter og drop-down-menuer til din virksomheds behov.

Det kan du, når du har været på kurset:

• Indstille brugeropsætning: Du lærer at indstille opsætningen for hver enkelt bruger via startsiden.
  • Oprette organisationer, personer, møder, aktiviteter, tilbud mv.: Du lærer, hvordan du opretter de grundlæggende data, systemet skal bruge, og hvordan du og dine kolleger bruger systemet til at holde styr på jeres aftaler og virksomhedens salgspipeline.
  • Tilpasse brugerbestemte felter og drop-down-menuer: Vi gennemgår, hvordan du kan tilføje, tilrette og fjerne felter og drop-down-menuer i systemet, så det bliver skræddersyet til netop din virksomheds behov.

Praktisk info

Hvor længe varer kurset? Kurset varer én dag. Vi starter kl. 9 og slutter kl. 15.

Hvor foregår kurset? Kurset foregår hos webCRM på vores kontor enten i København eller Fredericia.

Hvad koster kurset? Administratorkurset koster 1250,- DKK per person, uanset hvilken pakke du har. Prisen inkluderer te/kaffe og frokost.

Hvad skal du huske? Du skal have adgang til webCRM som superbruger. Medbring din egen pc til løsning af opgaver.

Info
Dato
Tid
Pladser