Få hjælp fra supporten

Har du et problem eller et spørgsmål, så send os en besked. Vi svarer så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at ringe.

Hvis du bruger en ældre version af Internet Explorer kan du opleve problemer med formularen.
Prøv enten at opdatere din browser eller brug en alternativ til Internet Explorer.

Ring til os på +45 70 220 690

Vi taler dansk og er klar:

Mandag-torsdag kl. 9:00 - 15:30
Fredag kl. 9:00 - 15:00
Weekend Lukket

E-mailsupporten har samme åbningstider.

Få hjælp fra supporten online

Sådan gør du:

1. Hent TeamViewer filen her fra siden.
2. Åbn filen når den er downloadet.
3. Angiv dit TeamViewer ID og password til vores support.
4. Vores support kan nu se din skærm, og online hjælpen kan starte.

Sådan virker det:

Du har downloadet en fil, som gør det muligt for os at se på din skærm. Dette gør os i stand til at hjælpe dig bedst muligt med dit supportspørgsmål – du kan når som helst afbryde forbindelsen.